Bemutatkozás

Sulibüfé - Lázár Ferenc tulajdonos Lázár Ferenc tulajdonos

Az első Sulibüfét 1990-ben nyitottuk meg, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára 17 büfét üzemeltetünk, melyből 14 közép- és általános iskolákban található.

Sulibüfé - Lázár Ferenc tulajdonos Varga Ágnes tulajdonos

Célunk már a kezdetektől az volt, hogy a rövid kiszolgálási idő alatt a gyerekeket gyorsan és pontosan, változatos és egészséges élelemmel szolgáljuk ki. Bízunk abban, hogy a szülők tehermentesítése mellett hozzájárulhatunk a diákok jó közérzetéhez, egészséges étkezéséhez.

Büféinkben több mint 500 termékből válogathatnak vásárlóink. Az Oktatási Minisztérium által előírt egészséges termékek körét a csak hálózatunkban kapható egyedi termékek, cukrászsütemények, üdítők és ásványvizek, valamint a Nescafé kávékülönlegességek színesítik. Ezen felül büféinkben Fornetti látványpékségeket üzemeltetünk.

Termékeinket kedvező, esetenként beszerzési áron kínáljuk a diákoknak.

Ünnepek előtt nagykereskedelmi áras vásárokat szervezünk.

Vállalkozásunk célja egy olyan európai szintű Sulibüfé-hálózat kiépítése, amely mindenhol az adott igényeknek megfelelő, magas színvonalú szolgáltatást biztosít.

Támogatás

Sulibüfé csapata

Az iskolák vezetésével kialakult többéves gyümölcsöző kapcsolat eredményeként mára szervesen részt veszünk a tanintézmények működésében. Ennek keretében nem csak a rendezvények lebonyolításában segédkezünk, hanem anyagilag is támogatjuk az intézményeket, illetve azok alapítványait.

Beszállítóinkkal előnyös megállapodásokat alakítottunk ki, akik ennek megfelelően szakképzési-, illetve egyéb irányú támogatást nyújtanak az iskoláknak. A pékáruk után a szállítócégek termékenkénti juttatást, adományt biztosítanak az intézmények által létrehozott alapítványok, vagy egyéb társadalmi szervezetek javára.

 

Írjon nekünk!

Rólunk mondták

 
webmaster@sulibufe.com